Sale!
lachgas_cracker_n2oballon_zwart_allumini

Zwarte N2O Cracker

€12,99 €9,99

Om het lachgas van de slagroompatroon uit het patroon te krijgen moest je tot voor kort allerlei kapriolen uithalen, of veel geld uitgeven aan een duur slagroomapparaat waarmee je je hele leven waarschijnlijk geen druppel slagroom zult maken. Hierdoor streeft de intestering zijn doel voorbij. Daarom is onze N2O cracker, ook wel lachgascracker genoemd, een uitkomst voor iedere recreatieve gebruiker van lachgas patronen!

SKU: W021. Categorie: .

Productbeschrijving

Om het lachgas van de slagroompatroon uit het patroon te krijgen moest je tot voor kort allerlei capriolen uithalen, of veel geld uitgeven aan een duur slagroomapparaat waarmee je je hele leven waarschijnlijk geen druppel slagroom zult maken. Hierdoor streeft de investering zijn doel voorbij. Daarom is onze N2O cracker, ook wel lachgas of N2O cracker genoemd, een uitkomst voor iedere recreatieve gebruiker van lachgas patronen!

 

Het kan soms voorkomen dat we de bestelde kleur niet voorradig hebben, om vertragingen te voorkomen kunnen wij er dan voor kiezen om een andere kleur toe te sturen. Wil je dit pertinent NIET? Vermeld dit dan even in het opmerkingen-veld bij het afrekenen.

Made By SnapShops.nl