Onze speerpunten

Waarin zijn wij anders?

Money coins

Goedkoop!

Slechts 9,99 Euro. Dat zul je elders niet goedkoper vinden!
verzending logo

Snelle verzending!

Vóór 5 uur besteld betekent doorgaans morgen in huis!
Service

Service!

Ongeëvenaarde service! Stel je ons een vraag? Beantwoorden we deze doorgaans binnen een kwartier! Ook 's avonds en in het weekend! Wij doen dat extra stapje voor jou!
Afhalen

Afhalen!

Je cracker vanavond al in huis hebben? Dan kun je de cracker bij ons afhalen!
Testimonials

Échte recenties van onze klanten (fictieve foto's)

9,99 Euro.

Ik vond het belachelijk goedkoop. Ik weet nog dat ik mijn eerste cracker kocht in 2008. Hier betaalde je destijds nog meer dan 20 euro voor! Ik heb de cracker op maandagmiddag 16.00 uur besteld en de volgende dag netjes in een blanco enveloppe. Super bedankt! Kom zeker terug!

pauls-face-197x300

Prima kwaliteit en super betrouwbaar! Crackers zijn van een stevig aluminium dus gaan zeker een paar jaar mee. Een zeer goede vervanging van de klassieke slagroomspuit.

200px-RobertNormalFace

Deze cracker gaat echt patronen verslinden de komende maanden! Dat tientje haal ik er wel uit met 200 patronen per maand! Hoppakee!

Panasonic_FX33_normalportrait

Bedankt voor de cracker! heb een tijdje rond zitten neuzen en eigenlijk al snel bij GON2O uitgekomen omdat deze met afstand de goedkoopste waren. Besteld en netjes de volgende dag in huis. Niks op aan te merken!

face-197x300
Bericht van de directie

Waarom wij de beste zijn?!

“Service”

Wat ons onderscheidt van de concurentie is service. Snelheid en service is onze motto. Stel je ons een vraag? Dan doen wij er alles aan om deze zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Doe je bij ons een bestelling om 1 minuut voor 17:00 op vrijdag? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je GON2O cracker gewoon op zaterdagavond kunt gebruiken met je vrienden!

We gaan namelijk altijd tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je bij ons terug komt. Daar zijn we allebei bij gebaat.

“Prijs”

Concurreren op prijs is erg vervelend horen we vaak, wij vinden van niet.

Wij zien het juist als een uitdaging om jou als klant een combinatie te bieden van de laagste prijs en de beste service! Bij concurrenten is het vaak het één of het ander. Bij ons niet! Bij GON2O hoef jij als klant geen concessies te doen. Bij ons gaan service en de laagste prijs hand in hand.

“Kwaliteit”

Wat hebben service en een lage prijs voor zin als je rotzooi verkoopt?

We hebben een klein assortiment, dit biedt ons als voordeel dat we ons product écht kennen

We testen iedere lachgascracker voordat hij de bus in gaat, en zullen je ten alle tijde de best mogelijke cracker toesturen! We verkopen tevens uitsluitend crackers van stevig aluminium. Dit omdat wij niet geloven in slappe plastic lachgascrackers. Wij geloven niet in budget-kwaliteit, wél in topkwaliteit voor een budget prijs.

Made By SnapShops.nl